Kustannustehokasta & mutkatonta palvelua yrityksille

Yritykset ja yhteisöt tarvitsevat operaattoriltaan luotettavia, kustannustehokkaita palveluita ja toimivia prosesseja. DNA varmistaa nämä kilpailukykyisillä valtakunnallisilla yrityspalveluilla, palvelevalla toimintamallilla sekä asiakaslähtöisellä tuotekehityksellä. Asiakasta kuunnellaan ja tarpeisiin reagoidaan nopeasti.

Yritysliiketoiminta tarjoaa yrityksille ja yhteisöille laajan kirjon viestintä-, tietoliikenne- ja palvelinkeskuspalveluita, jotka perustuvat niin kiinteään verkkoon, matkaviestinverkkoon kuin internetiin. Kansallisille ja kansainvälisille teleoperaattoreille tarjotaan infrastruktuuripalveluita, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Sopivan kokoinen yhteistyökumppani

Yritysliiketoiminnan asiakkaat ovat yrityksiä ja yhteisöjä, joille on luontevaa asioida DNA:n kokoisen, kotimaisen ja ketterän toimijan kanssa. DNA:lla on yhteensä noin 50 000 yritysasiakkuutta, joita täydensivät katsausvuonna tuhannet uudet pienet ja keskisuuret asiakkaat sekä esimerkiksi Kuopion kaupungin, Porin kaupungin ja Satakunnan sairaanhoitopiirin jatkosopimukset.

Asiakkaita kiinnostavista ratkaisuista merkittävä osa on langattomiin teknologioihin perustuvia vaihde- ja muita viestintäratkaisuja. Uusia, internetiä hyödyntäviä palveluita on toteutettu muun muassa Googlen kanssa. Niissä puheviestintä yhdistetään pikaviestintään, konferenssipuheluihin ja muuhun internet-pohjaiseen toimistoviestintään.

DNA laajentaa myös tietoliikennepalveluitaan ja verkkokeskeisiä palvelinkeskuspalvelujaan. Asiakas voi siirtää tarvitsemansa IT-palvelut verkkoon ja käyttää niitä päätelaitteesta riippumatta niin kiinteiden kuin langattomien tietoliikennepalveluiden kautta.

Lisäksi yrityksille toteutetaan palvelupaketteja, joissa yhdistetään päätelaitteet, liittymäpalvelut ja sovelluspalvelut helpoiksi ja kustannustehokkaiksi kokonaisuuksiksi. DNA etsii ennakkoluulottomasti uusia kumppaneita täydentämään nykyisiä palveluita.

DNA ja Google merkittävään yhteistyöhön

DNA aloitti lokakuussa yhteistyön Googlen kanssa ensimmäisenä operaattorina Suomessa. DNA yhdisti palvelunsa ja Google-sovellukset helposti hankittavaksi ja käyttöönotettavaksi, kustannustehokkaaksi yritysratkaisuksi.

Googlen verkkosovelluksia sähköpostista tekstinkäsittelyohjelmaan voi käyttää paikasta riippumatta. Sovellusten kustannustehokkuus perustuu internetin yli käytettävään pilvipalveluun, jolloin omiin laitteistoihin ja ohjelmistoihin ei tarvitse investoida eikä huolehtia niiden ylläpidosta. Google-sovellukset voivat tuoda IT-kustannuksiin jopa 70 prosentin säästöt.

Yhteistyön myötä DNA:n yrityspalvelut sisältävät viestintä-, tietoliikenne- ja palvelinratkaisujen lisäksi niihin saumattomasti paketoidut Google-sovellukset. DNA tarjoaa niille suomenkielisen teknisen- ja käyttöönottotuen sekä erilaisia asiantuntijapalveluita.

Palvelun hyötyjä ovat työnteon tuottavuuden parantuminen, kustannussäästöt, käytön helppous ja turvallinen pääsy tietoon mistä tahansa. Lisäksi IT-budjetti on helppo laatia, koska kokonaisuus myydään yhdellä kuukausihinnalla.

Yhteistyön puitteissa järjestettiin loppuvuonna seitsemällä paikkakunnalla kiertue, jolla esiteltiin palvelupaketin hyötyjä. Kiertue jatkuu myös kuluvana vuonna.

Tarjolla paras asiakaskokemus

Tutkitusti ylivoimainen enemmistö yritysasiakkaista toivoo operaattoriltaan toimivia peruspalveluita kuten nopeaa vastausaikaa, toimitusvarmuutta ja virheetöntä laskutusta. DNA vastaa tähän tarkoin rajatulla, kustannustehokkaalla ja luotettavalla palvelu- ja tuotevalikoimalla sekä sitä tukevilla, toimivilla prosesseilla.

Nopeus, yksi DNA:n arvoista, näkyy asiakkaille muun muassa ripeänä päätöksentekona asiakasrajapinnassa ja modernien ratkaisujen kaupallistamisena kilpailijoita lyhyemmällä aikavälillä.

DNA lisää jatkuvasti yritysmyyntipisteitään ja kehittää verkkoasiointia. Tällä hetkellä yrityksiä palvelee yli 100 ammattitaitoista yritysmyyjää, 13 yritysmyyntikonttoria ja 76 myymälää.

Katsausvuonna DNA:n tunnettuuteen yritysratkaisujen tarjoajana panostettiin voimakkaasti. EPSI Rating- tutkimuksessa DNA sijoittui taas Suomen isojen operaattoreiden kärkeen ja on kauttaaltaan toimialan keskiarvon yläpuolella. Sillä on myös yritysasiakkaiden mielestä suurten operaattoreiden paras hinta-laatusuhde.

Lisätietoa: www.dna.fi >> yrityksille

Laaduntakaaja

MARKKU LEINONEN

rakennuttaja/radioverkot

Makelta saa aina hyvää palvelua:
Työkaverit kuvaavat Markkua positiiviseksi ja auttavaiseksi. Hän hoitaa hommansa hyvin, nopeasti ja joustavasti, ja luvatut asiat hoituvat sovitusti. Markku työskentelee tekniikan aluetuotannossa, jossa hänen vastuullaan on radioverkkojen rakennuttaminen. Hän on saanut positiivista palautetta myös asiakkailta.

- Laatu merkitsee mielestäni kaikkea. Kun pidämme laadun korkeana, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja pysyvät asiakkainamme, hän painottaa.

Nopea

DNA:n mobiililaajakaistaliittymä oli Metropolian opiskelijoiden tutkimuksessa markkinan NOPEIN: sen maksiminopeudesta toteutui 63 prosenttia, kun kilpailijoiden liittymänopeus jäi parhaimmillaan 40 prosenttiin.*

* Fitsum Teklehaimanot ja Taffese Tewodros: Wireless Broadband Project Report. Metropolia-ammattikorkeakoulu (2010)