Tee oma mainoksesi
Jos mainokset voisivat olla mielestäsi parempia, tilaisuutesi on tullut. DNA kerää mainontaansa tarinoita, jotka kertovat hauskalla tavalla elämän hankaluudesta. Kirjoita keksimäsi tarina tekstiviestikeskustelun muotoon. Parhaat julkaistaan Helsingin Narinkkatorin jättiscreenillä.

Kampanja on päättynyt. Kiitos osallistumisesta.

JULKAISTUT MAINOKSET

KIITOS. JÄTÄ YHTEYSTIETOSI.

Mainoksesi lähti nyt tarkistettavaksi. Mikäli se hyväksytään, saat tiedon sähköpostiisi ja mainos ilmestyy Narinkkatorin jättiscreenille.

« Takaisin etusivulle

DNA saa lähettää minulle jatkossakin tietoja kilpailuista ja harvinaisen hyvistä tarjouksista

Täytä kaikki kentät, tarkista sähköpostiosoitteesi,
hyväksy kampanjan ehdot ja vastaa ikä-kysymykseen.

Lähettämällä osoitteessa dna.fi/teeomamainos suunnittelemasi mainoksen, luovutat DNA Oy:lle tai tämän tytäryhtiölle oikeuden ilman erillistä korvausta käyttää suunnittelemaasi mainosta kokonaisuudessaan tai osissa DNA Oy:n tai tämän tytäryhtiöiden mainonnassa ja markkinoinnissa missä tahansa mediassa. DNA Oy:lla tai tämän tytäryhtiöillä on halutessaan oikeus muokata osoitteessa dna.fi/teeomamainos suunnittelemaasi mainosta ennen sen julkaisua.

Samoin lähettämällä osoitteessa dna.fi/teeomamainos suunnittelemasi mainoksen, annat DNA Oy:lle tai tämän tytäryhtiöille oikeuden käyttää yllä kuvatun tavoin suunnittelemasi mainoksen yhteydessä nimeäsi ja Facebook Connectin kautta luettavissa olevaa käyttäjäkuvaasi. DNA Oy:lla tai tämän tytäryhtiöillä on halutessaan oikeus poistaa sopimaton käyttäjäkuva palvelusta.

Lähettämällä osoitteessa dna.fi/teeomamainos suunnittelemasi mainoksen ja mahdollisesti Facebook Connectin kautta luettavissa olevan käyttäjäkuvan, vakuutat ettei palveluun toimittamasi materiaali loukkaa mitään kolmannen osapuolen oikeuksia (kuten esimerkiksi tekijänoikeutta). Samalla vakuutat olevasi yli 18-vuotias.

Palvelun osoitteessa dna.fi/teeomamainos tarjoaa DNA Oy, PL 10, 01044 DNA.

TEE MAINOS

Profiilikuva
Lähettäjän Nimi
23.04.2018
+ +
Elämä hankalaa, DNA helpottaa.
Ohjeet